Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
philemonhofman - 19-01-2013 23:56:36
Huishouden & Energie

Onfatsoenlijke behandeling verwarmingsbedrijf

Geachte cvtechnieker,

bedankt voor uw reactie en het klopt wat u schrijft storing zit in het 24 volt circuit.pomp werkt gewoon.
ik ben ook bij dit bedrijf owens opgestapt en naar holland warmte te numansdorp overgestapt,daar gelijk een nieuwe installatie genomen met een beter onderhoudscontract. eerste twee jaar geen kosten,natuurlijk fabrieksgarantie en daarna een onderhoudsconrtact van 12 euro duurder ,94 euro per jaar met een garantie uitbreiding op de installatie zelf.

dus binnen in het appararaat op alle onderdelen voor 12 jaar na de 2 jaar fabrieksgarantie,volledige garantie op onderhoudskosten en onderdelen voor 94 euro. nu er kan dus niet veel meer gaan kosten dan een exspansievat dat een keertje de geest kan geven. de nefitketel heb ik nog thuis staan met alle nieuwe onderdelen nog in het systeem,dus misschien op marktplaats zetten,dan kan een iemand met dezelfde installatie installatie voor een klein bedrag de installatie van mij kopen,zeg maar de kosten die ik betaald heb voor de nieuwe onderdelen die erin zitten.

vr phillippe