Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2013 17:16:06
Huishouden & Energie

Onderhoudscontract voor cv

Een onderhoudscontract is bij gastoestellen zeer aan te raden. als u of uw huisgenoten door koolmonoxide om het leven komen door slecht of geen onderhoud is het onomkeerbaar. dit soort verbrandingsapparaten moeten gecontroleerd en schoongemaakt worden. naast diverse installatiebedrijven bieden ook onderafdelingen van energieleveranciers vaak onderhoudscontracten aan. de service die zij bieden is zo verschillend per provincie, streek en woonplaats dat er geen algemeen advies gegeven kan worden. bij de aanschaf van een nieuwe ketel kan meestal goedkoper een onderhoudscontract bij de installateur worden verkregen. bij anderen, installateurs, onderhoudsbedrijven of energieleveranciers is het verstandig de prijzen en de voorwaarden zeer, zeer goed te lezen.lang niet alle bedrijven hebben kennis en ervaring met de verschillende typen cv ketels. ook hier heeft de elektronica zijn stempel gedrukt.
wat bieden zij voor de prijs die ze berekenen? komen zij bij storing en binnen welke tijd en wat zijn de kosten en voor wie zijn de kosten? hoe zit het met voorrijkosten? sommige merken cv (combi) ketels hebben ook zelf een eigen servicedienst. in elk geval kunt u daar bij een acute storing soms net die informatie krijgen om het apparaat weer aan de praat te krijgen.