Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2013 17:52:03
Huishouden & Energie

Onderhoudscontract voor cv

Hutch schreef op vrijdag 18 jan 2013, 13:10: het is onzin om een onderhoudscontract af te sluiten. er wordt er dan maar één beter van: en dat is degene waarbij u dat contract afsluit. en u ziet zelf al dat een contract ook niet alles is, vooral niet bij die grote bedrijven. die hebben doorgaans toch de lak aan alles..... juist vanwege de grootte van het bedrijf en de meestal onpersoonlijke benadering. meestal is dat laatste juist ook inherent aan dergelijke bedrijven.

indien er iets aan de hand is, of u wilt uw cv-ketel een jaarlijkse schoonmaak- onderhoudsbeurt laten geven, zoek een plaatselijke (zelfstandige) installateur op en laat hem/haar dit doen. dus geen contract, maar gewoon ergens aan het begin van de herfst telkens een afspraak maken.


*gezien mijn ervaringen in de laatste 3 maanden met servus, ben ik het deze keer pertinent niet met je eens

met collegiale groet,

dearagain