Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-01-2013 10:06:22
Computers & Telefonie

Fabrieksinstellingen

Er staat nu een besturingssysteem om van windows 7, dus het apparaat werkt nu weer na 6 weken tobben. ik weet niet echt of ik er wel iets aan mis.
het is misschien meer een principekwestie geworden. de service die ze geleverd hebben is namelijk erg slecht. vanaf het begin waren er problemen. uiteindelijk is het moederbord en harde schijf vervangen. nu krijg ik te horen dat ik de software niet krijg, omdat ik een backup had moeten maken. daar heb ik nauwelijks gelegenheid voor gehad. ik vraag me gewoon af hoe dat juridisch zit, daar in de prijs wel een bedrag opgenomen is aan licenties voor de software die dell levert en die ik uiteindelijk niet meer kan gebruiken.