Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
masterdad - 29-01-2013 17:54:24
Huishouden & Energie

Ista digitale warmtemeters

Hallo f.weele
het feit dat ik nu bij moet betalen,inplaats van jaren lang terug te krijgen,komt volgens ista,omdat er een nieuw,en modern verwarmings-element is geplaatst,in de woonkamer.
en omdat dat nieuwe element meer warmte afgeeft(en dat is ook zo) kost dat meer warmte eenheden.en dus ook meer kosten.da,s allemaal begrijpelijk en ook logisch natuurlijk.
maar,het zit hem niet alleen het meer-verbruik,maar het nieuwe element heeft ook nog eens een veel hogere omreken-faktor,hetoude element had een omrekenfaktor van 1.15. en bij het nieuwe element hanteren ze een omrekenfaktor van 1.95,da,s een verschil van 0.80,dat lijkt weinig maar is dat niet!!!!
ik vind dat dubbel op.verbruik meer omdat hij meer warmte afgeeft,en ook nogus een veel hogere omreken faktor,wat zich dan vertaald op de eindafrekening,oftewel in mijn geval bijbetalen.