Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-01-2013 08:00:51
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?

Ik wil van 'ikwilvanmijnautoaf', omdat ook ik het gevoel heb er te zijn ingeluisd: auto deed het niet meer (koppakking stuk). moest zo snel mogelijk een andere auto en dus ook zo snel mogelijk van deze af. omdat ik niet bekend was met 'ik wil van mijn auto af' belde ik hen om me te helpen met de auto op hun site te zetten. duidelijk gezegd dat hij niet meer reed, dat was geen probleem maar toen ik de auto er op had gezet, was dat opeens wél een probleem en werd de prijs twee keer over verlaagd. dealer direct zou de auto komen ophalen, maar telefonisch kreeg ik te horen dat ik hem zelf moest brengen. enfin lang verhaal.
nu, bijna 5 maanden later blijft iwvmaa incasso's sturen en ze verdraaien het verhaal om er mooi uit te komen.
ik heb inmiddels een rechtsbijstand ingeschakeld.
ik ben niet van plan te betalen voor een niet geleverde dienst van iwvmaa of dealer direct; ze hebben nl mijn auto niet opgehaald zoals was afgesproken.
ook met een schikking (elk de helft, om er maar van af te zijn) gingen zij niet akkoord. ik heb het helemaal gehad met deze mensen. we laten het dus voorkomen.