Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
huisonderhoud - 03-02-2013 14:36:43
Huishouden & Energie

Driewegklep vervangen hr ketel

Tis bekend bij feenstra, zij problemen hebben met het onderhoud aan intergas modellen...!

feenstra is een groot bedrijf dat werkt met afspraken, en hele andere belangen er op na houd dan jou te willen helpen! bij mijn klanten hebben zij onderdelen vervangen en berekend die helemaal niet vervangen hoefde te worden... heb meerdere voorbeelden! schoonmaken en onderhouden door feenstra gebeurd meer aan de buiten als aan de binnenkant... bij klanten van mij hebben zij onderdelen van hele andere fabrikanten in de ketel gesleuteld als dat er in horen.... het is een drama!

je moet het zo zien, je kan een auto onderhouden met originele onderdelen, en met imitatie spullen... dat doet \feenstra met cv ketels!

mijn advies? zo snel mogelijk contact opnemen met een bedrijf dat aangeboden wordt door intergas zelf, je kan ze vinden op www.intergas.nl onder het knopje installateurs

succes