Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sietske - 06-02-2013 16:41:55
Elektronica & TV

Heb ik recht op geld terug?

[quote=zwemmer schreef op woensdag 6 feb 2013, 16:05]na 3 reparaties zou je wel kunnen verlangen dat je je geld terug krijgt al is het geen geschreven wet.
maar even terzijde, laat je dan altijd water in je koffieapparaat zitten? misschien kom je wel per ongeluk tegen een knopje aan waardoor een en ander in gang gezet wordt.

het apparaat heeft een standby knop. dat betekent dat als je binnen een halfuur nog een kopje koffie wilt je hem niet eesrt hoeft op te warmen maar dat je gelijk een kopje kan zetten. er zit een reservoir in voor ongeveer 6 kopjes. ik heb zeker geen knopje ingedrukt. het apparaat gaat gewoon zetten terwijl het op het aanrecht staat en ik op de bank zit.