Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
droeske - 06-02-2013 17:15:30
Geldzaken & Recht

Bijdrage amazon teak

Hallo allemaal die geinvesteerd hebben bij goodwoodinvestmentsbv,later amazontaekfoundation geheten na een ""technisch faillissement"": ik vréés dat wij dus doodgewoon besodemieterd zijn: alle centjes ben je dus kwijt; ook die mevr, de groot zal er weinig aan kunnen doen.
nou weer kreeg ik een briefje van ""goodwood.nl"",dat je "n offerte toegestuurd zou krijgen om je investeringen te kunnen laten verkopen door hun:halleluja!ik hóóp er maar het beste van: maar verwacht eigenlijk niet veel.van een kennis weet ik dat die na een investering van 20.000 gulden na 20 jaar zegge en schrijve zo"n 620 euro(!) ontving vanwege een ""tussenkap""; nou,dan weet je het wel.wil je gaan beleggen:open een spaarrekening bij je bank; de enige veilige vorm van beleggen!!