Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 06-02-2013 17:23:17
Vrije tijd & Tuin

Usb platenspelers

[quote=kaakje schreef op woensdag 6 feb 2013, 12:59]ik zou zeer beslist geen pro-ject platenspeler kopen! niet omdat het geen goeie draaitafels zijn maar voor de prijs. voor hetzelfde is het slechts een bevlieging van en jongen van 15 jaar en dan zit je daar met je dure platenspeler (goedkoopste rond €400.00). ik zou lekker in de buurt of op marktplaats zoeken. wel de mogelijkheid om luisteren benutten.

je hebt gelijk dat het niet spotgoedkoop is, maar als ts echt een platenspeler met usb wil lijkt het me de enige optie. als het zonder usb kan, dan kan je inderdaad op marktplaats heel fraai spul vinden voor weinig geld. een dual 505 kan je voor een paar tientjes vinden. koop daar dan voor een paar tientjes een nieuw ortofon of grado elementje bij en je hebt een perfecte speler.

ik wilde vooral waarschuwen voor die goedkope usb platenspelers. als je daarmee begint krijg je een totaal verkeerde indruk van hoe goed vinyl kan zijn. als er ergens geldt "goedkoop is duurkoop" dan is dat wel op dit gebied.

omzetten naar usb kan overigens ook door de tape uitgang van de versterker op de analoge ingang van de audiokaart in de de pc aan te sluiten.