Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ex
exclamaat - 08-02-2013 12:57:52
Geldzaken & Recht

Bijdrage amazon teak

In 1998 heb ik 2,5 hectare gekocht. 5 halve hectares. '95, '96, 97, '98 en '99. het zou bij mijn pensioen iets van 3 ton opleveren! een welkome aanvulling in 2020. al snel werd ik regelmatig gebeld of ik niet meer wilde investeren een zekere andy ..., of ik niet obligaties wilde kopen, of ik de participaties wilde omzetten in aandelen, of ik mijn belangen wilde laten behartigen door frans vermeulen. nee, nee, nee en nog 's nee! ik wil gewoon m'n kapopbrengsten en op termijn m'n totaal van 3 ton. en die 3 ton was zelfs een vrij conservatieve schatting zei riekele stobbe van goodwood. ik blij. maar dan goodwood failliet. wie is die bestuurder die daar de boel aan het vernachelen is? de oorspronkelijke bestuurders zijn weg.
e. santhagens en ketwich-verschuur zwaaien met de scepter. wat zouden hun asnode plannen zijn? willen zij het eigendom verkrijgen van alle participaties en ons obligaties of aandelen geven van een of andere bv die dan zogenaamd helaas failliet gaat?
ik ben lid geworden van www.vtpteak.nl tegen een lidmaatschap 50,= euro per jaar en hoop er het beste van.
verder zit ik bovenop mijn participaties! als een partij als de nieuwe goodwood.nl (naam overgekocht uit de failliete goodwood) 80% wil geven dan betekent dat dat er kennelijk wel degelijk waarde in de participaties zit!

wat we als participanten nodig hebben is een goed bestuur dat onze belangen behartigt en openheid van handelen geeft.
bedenk dat onze participaties nog steeds veilig en goed geregistreerd zijn; daarom wordt er ook zoveel moeite gedaan om ze in handen te krijgen door geldwolven. daarom wordt ons voorgespiegeld dat ze zo weinig waard zijn en dat we er beter aan doen ze te verkopen.

houdt vol!

exclamaat