Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-02-2013 23:47:15
Huishouden & Energie

Ruilen dekbed

@wimmie 20

u bent, denk ik, niet zo goed op de hoogte van het dekbeddensysteem.

je hebt 4-seizoenen dekbedden en die bestaan uit een zomer en een herfst gedeelte. het zomergedeelte is het lichts en het herfst gedeelte wat zwaarder. deze twee dekbedden kan je vaak aan elkaar bevestigen door middel van drukknopen of klittenband, of zo, dan krijg je de winteruitvoering. uiteraard heb je dat systeem in verschillende maten, maar deze twee delen horen bij elkaar en zijn altijd samen verpakt.

ts heeft dus twee keer een 4-seizoenen dekbed gekocht, dus beide bestaande uit twee delen. blijkbaar een set voor haar zoon en waar die andere set voor is, weet ik niet, maar dat is ook niet van belang.

zoonlief vond die set in zijn dekbed hoes maar niks en moeder wilde daarom die set omruilen voor een ander dekbed, uiteraard met dezelfde maat, wat uit maar 1 deel zou bestaan.

en dat wilde die zaak dus niet..

het begint nu een beetje op het dekbed mysterie te lijken.

zo duidelijk?