Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dearagain
dearagain - 10-02-2013 20:40:15
Geldzaken & Recht

Annuleren van bestelde trouwjurk na 1,5 dag

@alfatrion

aanvulling

ot

5. je koopt een huis:

als je een huis koopt, heb je 3 dagen bedenktijd. de bedenktijd gaat in op de dag nadat je het (voorlopig) koopcontract hebt ontvangen. het contract moet ondertekend zijn door de koper en door de verkoper.
tijdens de bedenktijd kun je van de aankoop afzien zonder opgave van redenen en zonder een vergoeding te betalen aan de verkoper.

de bedenktijd kan langer zijn als 2 of 3 dagen van de bedenktijd op een zaterdag, zondag of feestdag vallen. de bedenktijd wordt dan verlengd. eindigt de bedenktijd op zo'n dag, dan wordt de bedenktijd verlengd tot de eerstvolgende werkdag.
je kunt met de verkoper een langere bedenktijd afspreken, als je dat allebei wilt. een kortere periode dan de wettelijke termijn van 3 dagen mag niet.