Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 11-02-2013 18:07:10
Computers & Telefonie

Geheugenkaarthd camera vindt geen bestand



gebruikersnaam:
donna53
level:
datum:
maandag 11 feb 2013, 17:51
categorie:
computers & internet - hardware
antwoorden:
0
trefwoorden:
geheugenkaart

hoi peter,

het duurde even want ik word aldoor uitgelogd op deze pagina!!
ik heb dus maar een nieuwe pagina aangemaakt, want anders krijg je nooit antwoord en dat staat zo raar.
ik heb een nieuwe sdhc kaart gekocht en deze werkt perfect.
ik kan dit kaartje zowel in mijn camera als via de kaartlezer de kaart aflezen en de mappen (dcim) openen. de media bestanden zijn dan wel te downloaden.
de oude kaart geeft in de dcim map aan (bij eigenschappen) dat er geen bestanden zijn hoewel er toch 30 % in gebruikt is. ik heb via recuva ook geprobeerd bestanden terug te halen, maar deze bestanden laten zich ook niet openen. ik vrees dat het oude kaartje (hoewel het bij de camera geleverd is en nieuw is) stuk is of dat er iets anders mee aan de hand is.
ik laat het kaartje voorlopig liggen. misschien komt er nog eens iemand langs die de bestanden (als die er nog zijn ) wel eraf kan halen.
en anders moet ik gewoon nog een keer op vakantie en opnieuw filmen! (wat erg nou toch, hè?)
in ieder geval bedankt voor al je adviezen!

dit schreef donna53 http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/cpagina/0/?vhash=c749c73j&chash=bc45f20b5c02db541c28b54affae4aec&tx_varakassavraagenbeantwoord[uid">=559466&chash=c2e6e6d386d1b8f62dceb71b8d5730d9]hier.

met vr.gr.