Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 11-02-2013 23:55:59
Garantie & Verzekeringen

Inductieglasplaat met breuk geen verzekering die de schade dekt?

[quote=tenormin schreef op maandag 11 feb 2013, 22:58][quote=tijger1 schreef op maandag 11 feb 2013, 21:53]dit is op geen gewone inboedel, opstal of glasverzekering gedekt. alleen op super extra uitgebreide en daar hangt dan ook weer een aardig prijskaartje aan. dat het eigen schuld is, doet er helemaal niet toe. de meeste voorvallen zijn eigen schuld. alleen opzet is nooit gedekt.

ik vind alleen de reparatiekosten wel weer erg hoog. een prima keramische heb je al voor minder dan € 300.

maar er word op inductie gekookt, dus ietwat anders dan keramisch. inductie is aanzienlijk duurder. en ts, ben bang dat dit toch niet vergoed gaat worden, na een afwijzing van je verzekering zullen ze zich waarschijnlijk niet gaan bedenken.


ik weet dat keramisch anders is dan inductie, maar op beiden zit een glasplaat. ts vindt € 500 heel veel geld, ik ook, alleen voor een glasplaat, dus ze kan de inductie ook vervangen door een veel goedkopere keramische.