Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-02-2013 11:16:56
Voeding & Gezondheid

Broodbakmachine

Snah schreef op dinsdag 12 feb 2013, 00:37: maar dan wordt het brood toch nog harder.


hans,
het brood wordt zo hard omdat het inzakt tijdens de rust voor het bakken in de lange periode.
kijk maar eens naar de schema's op blz 26.
als je kort bakt is er bijna geen rusttijd, is ook niet nodig bij kant en klaar meel, en daardoor zakt het niet in.
het brood wordt groter/luchtiger en daardoor ook minder hard.
ik gebruik nu tegenwoordig 400ml water en 600gr meel, dat geeft een nog mooier resultaat.

bak ze, poltol