Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
simonbr - 18-02-2013 00:40:20
Voeding & Gezondheid

Bril online kopen

Ik heb in het verleden al een aantal brillen online gekocht (wel niet bij brillen24, maar bij goggles4u) en ik ben daar over het geheel genomen behoorlijk tevreden over. het is mij in ieder geval gebleken dat je al voor 30 dollar een goed montuur en krasvaste en ontspiegelde glazen van prima optische kwaliteit geleverd kunt krijgen. bij deze brillen was overigens de montage van de glazen in de monturen minder secuur.
misschien is dit bij brillen24 beter, hoe dan ook hanteren ze "tevreden of geld terug" dus ik denk dat ik het binnenkort ga proberen.

de prijzen bij brillen24 zijn wel iets hoger dan bij goggles4u maar de website maakt op mij een degelijker indruk. de manier waarop je met een geĆ¼ploade foto de brillen virtueel kunt passen zit beter in elkaar (bij goggles4u was mijn eerste bril wat kleiner dan ik had ingeschat, doordat je op de gok je foto moest schalen). een verder voordeel is dat het een europese webwinkel is, dus geen risico op bijkomende invoerkosten.

overigens kun je bij veel opticiens terecht voor oogmeting zonder bril, hier betaal je dan een bescheiden bedrag voor, bij mij was dit 15 euro.