Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 21-02-2013 13:13:31
Geldzaken & Recht

Antwoord op vraag


eigenwijsje
waarschuw redactie
donderdag 21 feb 2013, 10:05

geachte heer van roemburg,

als u uw papieren nakijkt, zit u dat uw vroegpensioen destijds is ingegaan per 1e van de maand dat u met vroegpensioen ging. en niet pas op de 23e van die maand.
u heeft al de jaren dat u vroegpensioen kreeg elke maand hetzelfde bruto bedrag gekregen (eventuele indexeringen/kortingen daargelaten).

het ouderdomspensioen van eht pensioenfonds begint per 1e van de maand dat iemand 65 jaar wordt. in uw geval krijgt uw dus met ingang van 1 februari uw maandelijkse ouderdomspensioen.

als u wilt dat uw vroegpensioen doorloopt tot en met februari, en dat uw ouderdomspensioen pas daarna start, dan moet u ook billijk zijn en het bedrag dat u bij aanvang van uw vroegpensioen teveel kreeg (22 dagen) terugstoren aan het pensioenfonds.


======================================================================== hoe zo antwoorden geven die er helemaal niet overgaan!!!!...zolang u niet meer informatie geeft over u situatie dan kan u ook niet beter geholpen worden..dus roemburg47 als de antwoorden niet kloppen geef dan meer info of reageer in ieder geval eens een keertje op u eigen vraag dat is wel zo beleeft aangezien er mensen zijn die u belangeloos willen helpen..


groetjes de eelco