Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 27-02-2013 19:36:16
Voeding & Gezondheid

Ziekte ontdekt pas na 2,5 jaar..

Hoi ozi38,

dank je voor jouw verhaal. je bent niet de enige die zo heeft moeten lijden voordat er een serieus onderzoek plaats vond. ik zal je niet vermoeien met mijn verhaal, maar na een 'geslaagde' liesbreuk operatie in ziekenhuis zgv had ik wel ineens chronische pijn in de lies. pas na 2 jaar gesteggel ben ik, voor zover mogelijk, geholpen in een ander ziekenhuis. mijn pijn is niet chronisch meer, maar komt af en toe wel terug.

wat je kan doen. schrijf een zakelijke brief met jouw klachten, data dat je bij het ziekenhuis bent geweest en zo mogelijk wie je hebt gesproken. stuur die klacht niet naar de klachtenfunctionaris, die zijn van het eigen ziekenhuis zelf en erg partijdig, maar naar de klachtencommissie. de commissie is onpartijdig. schrijf ook meteen een brief naar de http://igz.nl/onderwerpen/handhavingsinstrumenten/incidententoezicht/melden/index.aspx">inspectie voor de gezondheidszorg dn doe ook daar je beklag. tot slot is het heel goed om ook jouw zorgverzekeraar op de hoogte te stellen, die kan dan besluiten contact op te nemen met dit ziekenhuis, of wegens extra hoge kosten (aan jou uitgekeerd) en dit terug te vorderen ...

wil je een rechtszaak beginnen en schade eisen, ga dan meteen naar een advocaat, dit ziekenhuis gaat jou vast niets uitkeren. houd er ook rekening mee dat een medische zaak zomaar drie jaar procederen kan betekenen. mij hebben ze niet eens een bloemetje gestuurd.

in ieder geval sterkte en succes!

erky