Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-02-2013 16:13:20
Huishouden & Energie

Wat doe ik hieraan?

Kaatje1 schreef op donderdag 28 feb 2013, 14:23: ik had hier ook jaren last van!! wat ik op een gegeven moment deed is de verwarming 's avonds net voordat ik naar bed ging hoog zetten en hem na een kwartier of half uurtje helemaal terug zetten naar bijvoorbeeld 10 graden, zodat het huis warm genoeg is en de ketel 's nachts niet aanspringt.
er zijn bij mij veel monteurs geweest die eerder allemaal zeiden dat ze er niets aan konden doen!! totdat er wel iemand kwam die er wat aan gedaan heeft!!! volhouden dus!
bij mij heeft dit een paar jaar geduurd voordat er iemand kwam die het oplostte.
ik heb er ook wakker van gelegen en dat met een klein kind wat al slecht sliep!!
ik weet helaas niet meer wat hij precies gedaan heeft. het zou iets met de pomp geweest kunnen zijn (druk lager zetten of iets).
ook heb ik voordat de monteur kwam aan de knoppen gedraaid van de verwarming (het water moet kunnen blijven lopen en als je een verwarming in bijv. een slaapkamer boven dichtdraait kan dat geluid maken), ik heb toen alle radiotoren volgens mij opengezet. daar kun je ook mee spelen (proberen open, dicht en klein beetje opendraaien) om te kijken of het geluid minder wordt.
het was iig iets simpels en de juiste monteur had het zo opgelost!
succes!!


bedankt voor de informatie. ik zal het zeker volhouden. dat wat u zegt over het spelen met de kranen had ik ook geprobeerd. een monteur van de fabrikant was geweest en die had de pomp wat zwaarder afgesteld. het geruis is weg. het had niets met ontluchten te maken. ik heb nu slechts dat de pomp zo zwaar draait met enorme herrie maakt en dat het gasverbruik enorm blijft desondanks ik mijn thermostaat heel laag heb ingesteld.