Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-03-2013 19:25:35
Huishouden & Energie

Remeha avanta 28c geeft steeds fout "e 7"

Vandaag telefonisch contact gehad met remeha, maar dat heeft weinig opgeleverd. met alle respect voor de vriendelijke dame aan de telefoon, maar uitleg van het probleem en reeds gecontroleerde punten, kon ze eigenlijk geen antwoord geven. doorschakelen naar een collega met meer technische kennis mocht ze niet doen, aangezien ik gewoon een particulier ben...jammer!

ketel heeft het vandaag iets langer volgehouden, de kids en vrouwlief hebben allemaal kunnen douchen. het enige wat ik heb aangepast, is de stand van de temperatuursensoren op de uitgaande en ingaande leiding thv het branderbed. deze sensoren zitten gewoon tegen de leiding aangeklemd, en heb ik iets verschoven. lijkt me sterk dat dit de oplossing is, maar voorlopig geeft de ketel weer tapwater voor langere tijd. indien dit niet werkt, ga ik het systeem uit elkaar halen en controleren op vervuiling / defecten. (water traject, ontsteking en gasgedeelte laat ik nu zitten)