Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2013 16:01:11
Huishouden & Energie

Remeha avanta 28c geeft steeds fout "e 7"

Muittenbosch schreef op dinsdag 5 mrt 2013, 19:25: vandaag telefonisch contact gehad met remeha, maar dat heeft weinig opgeleverd. met alle respect voor de vriendelijke dame aan de telefoon, maar uitleg van het probleem en reeds gecontroleerde punten, kon ze eigenlijk geen antwoord geven. doorschakelen naar een collega met meer technische kennis mocht ze niet doen, aangezien ik gewoon een particulier ben...jammer!

ketel heeft het vandaag iets langer volgehouden, de kids en vrouwlief hebben allemaal kunnen douchen. het enige wat ik heb aangepast, is de stand van de temperatuursensoren op de uitgaande en ingaande leiding thv het branderbed. deze sensoren zitten gewoon tegen de leiding aangeklemd, en heb ik iets verschoven. lijkt me sterk dat dit de oplossing is, maar voorlopig geeft de ketel weer tapwater voor langere tijd. indien dit niet werkt, ga ik het systeem uit elkaar halen en controleren op vervuiling / defecten. (water traject, ontsteking en gasgedeelte laat ik nu zitten)

beste muittenbosch,

jammer dat je ervaart dat mijn collega je telefonisch niet verder heeft kunnen helpen.
zoals ze telefonisch heeft aangegeven, kan de oorzaak van de e7 storing liggen in een verstopping van de warmtewisselaar of een vervuiling van het filter onder het linkerhydroblok.

om deze oorzaken uit te sluiten en te verhelpen, raden wij altijd aan om een installateur in te schakelen en dit niet zelf te gaan doen. mocht je dit toch zelfstandig doen, dan bieden wij daarin inderdaad geen technische ondersteuning.

wij hopen dat je hiervoor begrip hebt en als je nog vragen hebt, kun je altijd telefonisch contact opnemen.

groet desiree
remeha