Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 06-03-2013 20:41:05
Computers & Telefonie

Tele2: extreem hoge rekening door internetverbruik op één dag.

[quote=bartolo schreef op maandag 14 jan 2013, 09:00][quote=jorisw schreef op maandag 14 jan 2013, 08:35][quote=bartolo schreef op zondag 13 jan 2013, 22:41]nog even een toevoeging op mijn bericht, ik lees op http://www.consuwijzer.nl/nieuws/gebruik-mobiele-telefoon-binnen-de-europese-unie-vanaf-1-juli-goedkoper">internet dat er binnen europa een limiet geldt van €59.50 voor mobiel internet. had mijn dataverbruik überhaupt wel zover hebben mogen oplopen?

nogmaals bedankt.

vriendelijke groeten,

bart

die limiet geldt alleen als je aan het roamen bent, niet als je in nederland bent.

mag ik vragen waar je dit gelezen heb? het is natuurlijk niet logisch als er roaming (buiten nederland) een limiet geld, maar als je binnen nederland bent de rekening gewoon doorloopt. beetje raar vind je niet? en dan druk ik mij nog matig uit. :-s

het is niet zo heel raar als dat er in eerste instantie uit ziet: binnen je eigen netwerk kan je een internetbundel afsluiten zodat je voor een relatief laag bedrag behoorlijk veel data kan gebruiken. als je aan het roamen bent gaat de meter vanaf de eerste mb lopen. vandaar de limiet op dataverbruik tijdens roamen.