Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 09-03-2013 17:07:09
Voeding & Gezondheid

Woman´s world in rotterdam wil mij extra laten betalen!

Het is duidelijk, je hebt betaald. je hebt ook nog eens je rekeningoverzicht opgestuurd naar de sportschool en bij ing gevraagd of het goed is gegaan. dit moet genoeg zijn voor de sportschool om je te geloven en toe te laten, tenzij ze met overtuigende bewijzen komen dat het bedrag niet van je bankrekening kon worden afgehaald. dat zij zeggen dat het niet is gelukt, is natuurlijk niet genoeg, ook zij moeten over de brug komen met schriftelijke bewijzen van de rabobank.

door jou niet op de sportschool toe te laten plegen zij nu contractbreuk. wat je kunt doen is ze nog een kans geven om het contract te herstellen. stuur ze een brief/mail met daarin nog een keer jouw kant van de zaak. geef ze 2 of 3 weken de tijd om de zaak op te lossen. lukt dat niet dan ontbindt je definitief de overeenkomst met de sportschool wegens het leveren van een wanprestatie. vraag om een schriftelijke reactie binnen 10 dagen.
ontbinden van de overeenkomst betekent dat jij je pasje inlevert en verder niet meer betaalt voor de overige termijnen.
hoe lang zit je al op die sportschool, is het een jaarcontract?
mochten ze toch tot inkeer komen, dan heb je het recht om de tijd dat je de toegang tot de sportschool is ontzegd in geld terug te ontvangen.