Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-03-2013 17:04:14
Huishouden & Energie

Geluidshinder door katten verjager

Dit is een onderwerp dat op dit forum al veel aan bod geweest is. het klinkt misschien bizar, maar ik ben blij te lezen waarvoor ik in het verleden al diverse malen de grond in getrapt ben: die kattenverjagers zijn ondingen! misschien horen de meeste mensen het niet, maar waarnemen is wat anders dan horen....

reacties als die van thaorchid en wittechoco zijn dan ook echt om te negeren. ik wil thaorchid ook graag uitnodigen om de hondenpoep die gister weer voor mijn deur gelegd is op te ruimen.

kattenpoep kan zeer eenvoudig uit de tuin geweerd worden: zodra een plekje gebombardeerd is tot kattentoilet, strooi er dan koffieprut. de koffieprut zal tussen de tenen vd kat gaan zitten, waardoor een kat het wel laat om daar nogmaals te komen. mijn buurvrouw heeft elk jaar meerdere nestjes, op deze manier heb ik werkelijkwaar nul overlast.