Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-03-2013 22:53:16
Huishouden & Energie

Geluidshinder door katten verjager

Student538 schreef op zaterdag 9 mrt 2013, 22:42: op rechtspraak.nl zag ik een uitspraak van een rechter die eiste dat de eigenaar van een kat 1 gulden (toen nog) moest betalen per poepje in de tuin (serieus!). volgens mij zijn er weinig andere oplossingen om katten buiten de tuin te houden? afrikaantjes of fles met water in de tuin helpen volgens mij niet?

als er maar één kat is, ja dan ik inkomen in de uitspraak van die rechter.

echter, als in de buurt heel veel katten zitten, is het een totaal ander verhaal.

student538 schreef op zaterdag 9 mrt 2013, 22:42: overigens mijn kater gaat voor dat apparaat zitten poepen zag ik onlangs. dus mijn kat hoort dat irritante gepiep kennelijk niet.
dat veranderd natuurlijk de zaak.
dus als die verjagers niet werken of helpen, maakt het juist eenvoudiger.

dan kun je het beste eerst met de buurvrouw gaan praten en vragen of zij die verjagers wilt weghalen (immers verjagen die de katten niet).
als dat niet helpt, kun je die buurvrouw schriftelijk sommeren om die dingen weg te halen.