Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 11-03-2013 01:36:52
Voeding & Gezondheid

Woman´s world in rotterdam wil mij extra laten betalen!

Nee, dat is het mooie aan dit geval. nadat jij het contract hebt ontbonden, lever jij je pasje in (maak voor de zekerheid even een fotootje bij de balie). je storneert (dan pas!) ook het maandbedrag van maart, als je de hele maand maart niet in de sportschool mocht komen. verder blokkeer je het bankrekeningnummer van de sportschool. het ontbinden moet overigens na de gestelde termijn die je ze hebt gegeven om de zaak op te lossen, dus 2 of 3 weken. niet na de 10 dagen dat ze niet gereageerd hebben.

vanaf dat moment zit de sportschool met het probleem dat ze geld van je willen zien voor het afmaken van je 2 jarig contract. ze zullen wild tekeer gaan en met een incassobureau aankomen, maar om uiteindelijk iets voor elkaar te krijgen, moeten zij jou voor de rechter dagen. jij hoeft je alleen maar te laten uitnodigen bij de rechtbank en hebt geen advocaat nodig. dat is niet nodig bij een kantonrechter. zij moeten alle kosten maken, de griffierechten en de dagvaardingskosten.
jij hebt dan bij de rechter verzendbewijzen van je aangetekende brieven, uitgeprinte mails, je hebt je betalingsbewijzen. de sportschool heeft dan niets. ze hebben nergens op gereageerd, niet op je verzoeken om een reactie, niets. alleen maar aanmaningen verstuurd.

maar eerst een reactie op je brief afwachten. kom nog maar terug op het forum als ze echt niet op deze brief hebben gereageerd. ik denk overigens dat ze het wel zullen doen, anders zouden ze goed stom bezig zijn.