Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cakoppe - 12-03-2013 02:35:05
Voeding & Gezondheid

Ziekte ontdekt pas na 2,5 jaar..

Ik herken dezelfde ervaring, radeloos 14 uur over de grond kronkelend van de pijn per aanval, de huisarts "nog even aankijken" totdat ik naar turkije ging. daar kun je zo elk ziekenhuis binnenstappen evt. met tur 111 certificaat of je schiet het even voor want zo duur is het niet en na grondige echo's binnen een half uur nadat ik binnen stapte "galstenen" moest ik daarvoor naar turkije !
het wordt dus klaarblijkelijk niet "herkend"hier. zo evenzo met alle verschijnselen van diabetes, niet onderkend hier, ook weer in turkije direkt de juiste diagnose, ze hadden nog nooit iemand "levend"binnen gebracht gehad met een waarde van 120 en met de beste specialist die mij 2x per dag kwam bijstaan naar 90, 70, 55 en met uiteindelijk 40 weer terug op het vliegtuig. die turkse artsen hebben notabene hier in europa gestudeerd, het zijn de beste vaklui, zonder hen had ik mogelijk niet meer in leven geweest.
mijn vrouw verdenk ik al jaren van pfeiffer, lyme (kene) dus wij weten waar we moeten zijn. onze huisarts zegt : er moeten eerst nog meer verschijnselen bijkomen om het te kunnen vaststellen !

ik zie een rechtszaak niet echt zitten tegen al die kwakzalvers hier, ze zullen hun onkunde nooit erkennen. gelukkig dat we weer verder kunnen met het leven. gecmis olsun !