Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 12-03-2013 20:36:51
Huishouden & Energie

Factuurkosten

Een bedrijf is niet verplicht u een factuur te geven. het bedrijf moet u natuurlijk wel vertellen wat u moet betalen en waar ze dit op baseren. de hoofdregel is dat hiervoor geen kosten in rekening kan brengen. het is wel mogelijk om hierover, binnen de grenzen van de redelijkheid en billijkheid, afwijkende afspraken over te maken. de kosten van betaling zijn wel zonder afwijkende afspraken op u te verhalen, maar deze kosten zijn een fractie van een euro.

=dinekej schreef op dinsdag 23 okt 2012, 14:25: heb zojuist mijn verwarmingsketel laten maken door feenstra, heb een contract maar moet arbeidsloon en onderdelen betalen. geen probleem. maaaar als ik een factuur wil hebben moet ik €7,00 factuurkosten betalen.vat ik dit correct op dat het bedrijf een automatische machtiging wilt ontvangen voor een nog onbepaald bedrag en zonder u een toelichting om de rekening wilt geven? daarmee gaat men m.i. wel een grens over.