Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 20-03-2013 13:30:33
Voeding & Gezondheid

Onterechte berekening

Mijn tandarts heeft me zelfs een keer heel uitgebreid nagevraagd hoe het met mijn medische situatie was en welke medicijnen ik daarvoor gebruikte. ik heb toen ook een formulier ingevuld met gegevens over de systeemziekte die ik inderdaad heb. sindsdien vraagt ie bij elke controle hoe het daarmee verder gaat, maar een rekening: nee daar heeft hij me nog nooit iets voor in rekening gebracht.
waarschijnlijk màg het en dùs smeedt ze het ijzer nu het heet is, maar dan nog hoort ook jouw tandarts zich aan het kennelijke tarief hiervoor van € 19,- te houden. en daar gaat ze ècht in de fout.
tja, daar zou ik haar toch (vriendelijk!) mee confronteren...
een goede relatie met je tandarts is wel belangrijk maar dat geldt ook voor haar: haar relatie met de patiënt moet zijn ook nastreven, en zó lukt dat niet.