Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 20-03-2013 13:45:58
Voeding & Gezondheid

Onterechte berekening

[quote=maurik schreef op woensdag 20 mrt 2013, 13:14]begin deze maand was ik samen m et mijn dochtewrs bij de tandarts voor controle. in de wachtkamer kwam de assistente een vragen formulier brengen, of wij dit wilden invullen zou voortaan bij iedere controle gebeuren. wij onnozelaars hebben dit zo goed mogelijk ingevuld, een aantal vragen open gelaten, gaat mijn tandarts niets aan, vragen o.a. over medicijnen, operaties etc.


weten welke medicijnen u gebruikt, is natuurlijk wel van belang voor de tandarts. ook operaties kunnen van belang zijn. hebt u bijvoorbeeld een nieuwe knie, dan mag de tandarts niet zomaar gaan boren en vullen, maar dan moet u eerst antibiotica gebruiken. dus 1 keer zo'n anamnese is eigenlijk goed. hij kan dan nadien vragen of er iets gewijzigd is en dan daarvoor natuurlijk geen nota sturen.