Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jozua - 20-03-2013 18:36:29
Voeding & Gezondheid

Bril online kopen

Ik kan me helemaal bij de mening van riderkerker en simonbr aansluiten.
in het begin was ik er ook een beetje huiverig voor. ik heb zelf een cylindrische afwijking van -1,50 en -2,75 maar als je al een (recente) oogmeting hebt liggen zou ik het zeker proberen, niet geschoten is altijd mis.

onlangs heb ik een tweetal brillen besteld bij brillen24.nl nadat ik weer eens langs geweest was bij een aantal opticiens. de eerste bril heb ik net binnen gekregen (ze worden afzonderlijk verstuurd) en de afwerking is uitstekend. uiteraard moest de bril nog een beetje bijgesteld worden aan je hoofd maar als je een beetje handig bent kun je dit makkelijk zelf. bij de meeste opticiens ben je zo 70 per glas kwijt als je ze krasvast en ontspiegeld wil hebben en dan zit het montuur er nog niet eens bij! nu 2 brillen voor de prijs van wat ik anders aan één glas kwijt ben.

over de krasvastheid van het glas kan ik op dit moment nog weinig zeggen maar voor dit geld koop je gewoon elk half jaar een andere bril i.p.v. 1 keer in de 3 of 4 jaar. ik zeg doen!