Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 20-03-2013 19:30:22
Voeding & Gezondheid

Onterechte berekening

=tenormin schreef op woensdag 20 mrt 2013, 18:47: dus wat jij schrijft, stacey, zou dan de waarheid moeten zijn? jij hebt nog nooit iemand met spoed en buiten bewustzijn bij de tandarts zien binnenkomen?. dat is vrij logisch, zo iemand word dan naar een ziekenhuis gebracht. ik daarentegen heb iemand gekend, een chronisch zieke patiënt, die door wel een verdoving (want niet iedereen kan zonder!) hartstikke dood in de stoel lag en nee, dat was niet door een hartstilstand. m.i. is het wel belangrijk dat een tandarts weet welke medicatie er gebruikt word; het gaat hem/haar dus wel een r##t aan.

je moet lezen wat ik schrijf, tandarts hoeft enkel iets te weten als er iets moet gebeuren, niet `standaard` voor elke controle waar verder niets gebeurt en ze hebben ook geen belang bij alle informatie waar ze naar vragen op die 2 pagina lange lijst............
dat hoeft ook niet allemaal geregistreerd, je kunt ook communiceren oevr het hoe of wat en noodzaak op dat moment.
wat mijn familie al dan niet mankeert daar heeft tandarts niets mee nodig, niet gezegd dat ik hetzelfde als mijn familie zou mankeren.
en zoals ik zei, niemand komt daar buiten bewustzijn binnen gereden dus je kunt gewoon praten en tandarts melden waar je tandarts rekening mee moet houden, simpel.
we zijn toch niet een stel makke schapen of wel.....