Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-03-2013 13:56:07
Garantie & Verzekeringen

Tanden bleken

Als ik het goed begrijp valt deze behandeling niet onder de aanvullende tandartsverzekering van fbto. dan maakt het in principe helemaal niet uit of uw dochter voor 250 of 500 euro was verzekerd.
helaas heeft de dame van de klantenservice van fbto uw dochter verkeerd geïnformeerd, of uw dochter heeft haar verkeerd begrepen. u spreekt hier namens uw dochter, maar u was er niet bij toen het gesprek is gevoerd.
als uw dochter op papier of mail had dat zij haar tanden mocht laten bleken op kosten van fbto was de situatie heel anders geweest.

wat nu, ik vrees dat het gewoon betalen wordt. maar uw dochter zou nog een coulance aanvraag kunnen doen bij fbto omdat de verkleuring van haar tanden aan haar ziekte te wijten is. reken nergens op, maar niet geschoten is altijd mis. maak er een nette mail of brief van, met hoofdletters en punten.

mocht het niet lukken met fbto, dan kan uw dochter, zoals tijger1 al aangaf, een betalingsregeling aanvragen. daar zijn de meeste zorgverzekeraars wel toe bereid.