Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smal - 07-04-2013 12:48:34
Computers & Telefonie

"uitzending gemist" op tablet

L.s.
inderdaad heb ik eerder dezelfde vraag gesteld over een ipod. deze had ik toen even van iemand te leen maar uiteindelijk is ik mijn keuze gevallen op een asus tablet.
ondanks de reacties van biels en aurora, waarvoor mijn hartelike dank, is het mij na het dowloaden van flashplayer ed. niet gelukt eerdere uitzendingen van hilversum via "uitzending gemist" te bekijken, wel lukt dat met de rtl uizendingen. misschien heeftr iemand nog andere suggesties maar ik las dat er meerdere mensen zijn die problemen hebben met de combinatie androidtablet en uitzending gemist.
aan macwouter kan ik mededelen dat er mensen zijn die nog iets anders te doen hebben als de hele dag achter de computer te zitten.
met vriendelijke groeten,
smal