Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2013 23:12:46
Geldzaken & Recht

Help ik krijg incassoburo alektum op mijn dak en heb niks besteld

Het is niet raadzaam om brieven die aan u (of uw zoon) geadresseerd zijn retour te sturen. dit gezegd hebbende kunt u de volgende brief versturen zowel per e-mail als gewone post. ik zou hier verder geen geld voor uit geven.

geachte heer, mevrouw,

op [datum] ontving ik van [incassobedrijf] namens haar client [verkoper] een aanmaning betreffende sokken en scheermesjes. deze zijn niet besteld noch ontvangen en daarom ben ik van mening dat ik uw client niets verschuldigd ben.

indien u van mening bent dat deze rekening wel verschuldigd dan, dan verzoek ik u om bewijsstukken te overhandigen waaruit blijkt dat a) er een rechtsgeldige overeenkomst tot is gekomen tussen [verkoper] en [naam zoon] en b) de sokken en scheermesjes zijn ontvangen door [naam zoon].

deze brief is u verzonden via zowel e-mail als gewone post. ik verzoek u om een reactie binnen twee weken na datum van deze brief en verwacht geen verdere rekeningen van uw bedrijf meer te ontvangen.

met vriendelijke groet,
[uw naam]