Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gm
gmc - 22-04-2013 16:33:38
Vakantie & Reizen

Wie heeft er nog meer ervaring met chaletbouw surhuisterveen?

Ik heb zeer slechte ervaringen met het bedrijf ”chaletbouw surhuisterveen“

tijdens de bouw houdt hij zich niet aan de bouwtekening en komt hij z’n afspraken niet na. b.v. ander type kozijnen plaatsen, kasten plaatsen met standaard deuren in plaats van schuifdeuren, verkeerde inbouw apparatuur, enz.

na plaatsing en gebruik van de caravan kwamen er allerlei gebreken aan het licht. als je dit aan de orde wilt stellen bij de eigenaar krijg je geen gehoor. hij neemt de telefoon niet op en reageert niet op de mail of sms. en als je uiteindelijk met de politie en geschillencommissie gaat dreigen dan krijg je gehoor. je maakt een afspraak en daarna komt hij weer niet opdagen.

[edit - redactie]. en ik kan naar mijn geld fluiten. ik ben bang dat hij over 3 jaar weer met z’n praktijken kan beginnen. wees gewaarschuwd want hij komt in eerste instantie heel aardig over. des te meer voel ik me heel erg bedonderd. jammer dat ik de klachten op kassa van chaletbouw surhuisterveen te laat heb gelezen.

ik vind het erg vreemd dat er nog sites van zijn bedrijven in de lucht zijn.