Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 21-04-2013 10:46:37
Voeding & Gezondheid

Indonesische rendang

Eind 2005 kwam ik op een site terecht waar ontelbare indonesische recepten te vinden waren, tante lenny's kookhoekje.
inmiddels heet het "tante lenny's indonesisch kookhoekje" en is het aantal recepten enorm uitgebreid, niet alleen indonesisch maar ook molukse en afrikaanse recepten, met veel toegevoegde foto's.
in de loop der jaren is het aantal loftuitingen in het gastenboek tot een enorm aantal gegroeid, waaronder ook die van mij, maar dat is niet zo relevant.

klik-> http://www.tantelenny.com/">tante lenny

recepten voor rendang heb ik ook gevonden, misschien staat er iets voor je bij?
klik op een letter van de index op dit gedeelte van de site, in jouw geval dus de r van rendang, er staan meerdere rendang gerechten.

klik-> http://www.tantelenny.com/pagina_recepten_index.htm">index

bij de site staat ook omschreven wat de betekenis is van soms moeilijke ingrediënten en wat men daarvoor in de plaats zou kunnen gebruiken, maar tegenwoordig is bijna elk kruid of exotisch gewas wel te koop in nederland.
succes met vinden en koken.
als je zover bent stuur ik je mijn adres wel, kun je me uitnodigen om jouw lekkers te komen proeven ;-)