Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wh
whitelips - 22-04-2013 16:37:09
Huishouden & Energie

Klachten over bdr container reiniging (huisvuil / kliko's)

Ik kan alleen melden dat ik na mijn laatste brief geen reactie meer heb gehad. ik verwacht dat ik er ook nog niet van af ben.

het volgende heb ik ze als laatst geschreven en aangetekend verstuurd.
alles wat je naar hun stuurt kan je het beste aangetekend doen, zodat je bewijs heb dat ze het wel degelijk hebben ontvangen.

------------------------
geachte medewerker/ster,

ik verklaar het contract nog steeds nietig. aangezien uw medewerker geen duplicaat van het getekende achter heeft gelaten en uw welkomst brief pas ruim een maand nadat er getekend is binnen gekomen, was het ook onmogelijk om vooraf alles te controleren om zo binnen de u ingestelde 8 dagen te reageren.

dan komt er nog iets bij. u meld dat het contract eindigt op 10-08-2013. dit terwijl de stickers voor de containers pas begin september bij ons binnen zijn gekomen. u besteelt ons dan ook nog eens voor 1 maand.

wat u gemakshalve ook even verzwijgt dat u onder de naam holding bdr bv gevestigd aan de albert einsteinstraat 26 te 3261 lp oud-beijerland, op 24 april 2012 failliet bent verklaard. de curator destijds is mr. s. visser. rechtbank in dordrecht. zie hier voor de bijlages 3 stuks.

dan nog eens alles omtrent bdr op kassa, tros radar en omroep max die nu zich met deze zaken gaat bemoeien.

ja u leest het goed ik heb mijn huiswerk gedaan, alleen niet gelijk alles naar u openbaar gemaakt.

ik ben dan ook geenszins van plan om 1 cent te betalen.
bdr is geen bonafide bedrijf.

bij deze is alsnog het contract met terugwerkende kracht ontbonden.

verblijf ik hoogachtend.
----------------------------

stuk die erbij gedaan heb: http://i37.tinypic.com/2db6wiv.jpg


veel succes en speel hard