Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je

Dubbel betalen van een premie voor dezelfde polis

Beste stacey

ik begrijp dat je dit aangeeft en natuurlijk heb je ook gelijk maar als je alle details zou kennen ligt dit iets genuanceerde maar nogmaals ik ga hierin niet vrijuit.

blijft natuurlijk staan dat we twee keer premie betaalden voor dezelfde polis en dat is volgens mij ook niet de bedoeling dus het is niet zo dat we dubbel verzekerd waren en daar twee keer voor betaalden maar twee keer voor dezelfde polis.

het lijkt me logisch dat we dit teveel betaalde geld graag terug gestort zien en ik vind ook dat een tussen persoon die ons en destijds was dit eerder genoemde aan ons verdiend om ons van goeie adviezen te voldoen en ons op zekere momenten even bij te praten om eventueel te zien of zaken goed lopen en of zaken bijgesteld moeten worden.

als ze dit neter hadden gedaan dan was deze fout ook eerder aan het licht gekomen.

dus blijft staan een antwoord op mijn vraag?