Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anderzorg
anderzorg - 01-05-2013 15:46:43
Garantie & Verzekeringen

Ziek door schuld vorige werkgever, hierdoor dak en thuisloos, geen zorg wel betalen voor internet bedrijf anderzorg!

Hallo,

ten eerste vind ik het erg vervelend wat jou allemaal is overkomen!

medicijnen worden vergoed uit de basisverzekering. deze vergoedingen worden samengesteld door de overheid en zijn bij elke zorgverzekeraar het zelfde. het enige waar anderzorg in afwijkt tov andere zorgverzekeraars is dat wij een internetzorgverzekeraar zijn. je kan ( naast telefonisch of per post ) contact met ons opnemen door te chatten, e-mailen, twitteren of facebooken. via alle kanalen staat een van mijn collega's je te woord, geen computer of bot dus.

voor wat betreft de medicijnen die niet meer vergoed worden wil ik je hierover wel uitleg geven. evenals de opgelopen achterstand. je kan hiervoor je gegevens e-mailen naar webcare@anderzorg.nl. dan zoek ik dit voor je uit.

ik begrijp dat je in een nare situatie zit. ik denk toch dat je jou klacht voornamelijk moet richten aan je oude werkgever.

met vriendelijke groeten,

e. venema
webcareteam anderzorg