Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 08-05-2013 08:28:07
Computers & Telefonie

Moet ik hollandsnieuwe blijven betalen als ik geen mobiel internet heb en daarvoor wel een bundel heb afgesloten?

[quote=mischakroes schreef op dinsdag 7 mei 2013, 22:26]mail is dus niet voldoende.
met het versturen van een mail voldoet u aan het schriftelijk vereisten. aangetekende verzending is niet verplicht en slechts nuttig wanneer u geen bewijs van ontvangst verkrijgt. indien u besluit uw brief aangetekend te versturen dan is het raadzaam om deze ook een keer gewoon te versturen. daarmee vergroot u namelijk uw kansen dat deze gelezen worden.

in principe is het voldoen als u schrijft "ik verzoek, en zo nodig sommeer ik u, om er voor te zorgen dat ik uiterlijk voor [datum] mobiel internet heb. vanaf [datum] bent u in verzuim."

[quote=art. 6:82 lid 2 bw]indien de schuldenaar tijdelijk niet kan nakomen of uit zijn houding blijkt dat aanmaning nutteloos zou zijn, kan de ingebrekestelling plaatsvinden door een schriftelijke mededeling waaruit blijkt dat hij voor het uitblijven van de nakoming aansprakelijk wordt gesteld.[quote=art. 6:83 aanhef en onder c bw]het verzuim treedt zonder ingebrekestelling in wanneer de schuldeiser uit een mededeling van de schuldenaar moet afleiden dat deze in de nakoming van de verbintenis zal tekortschieten.
misschien is een van deze artikels van toepassing. letop: hiervan mag men in principe in uw nadeel afwijken. voor algemene voorwaarden zijn er regels betreffende wat niet mag.