Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tele2webcare
tele2webcare - 17-05-2013 15:27:10
Computers & Telefonie

Tele2mobiel rekent hoger dataverbruik dan standaard iphone5 data verbruik meting

Beste cmb,

vervelend dat er zoveel onduidelijkheid is ontstaan over je dataverbruik en daarnaast vind ik het jammer om te lezen dat je hier niet naar tevredenheid bij bent geholpen door de klantenservice.

je geeft aan dat je je verbruik meet met je iphone. ik wil je echter adviseren om https://itunes.apple.com/us/app/mijntele2-app/id595694404?ls=1&mt=8">onze tele2 app te installeren. hiermee heb je onder andere inzage in je verbruik en je facturen en daarnaast weet je met onze app zeker dat de bundelperiode correct staat afgesteld.

daarnaast vind je op ons forum ook https://forum.tele2.nl/mobiel-internet-182/faq-beperk-mijn-dataverbruik-18147/ ">handige tips om je dataverbruik te beperken. en je kunt natuurlijk ook zelf een berichtje achter laten. de forumleden en moderators helpen je graag.

met vriendelijke groet,

danielle van tele2