Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 17-05-2013 22:43:45
Huishouden & Energie

Advies over geschil

Zij hebben, als ik het goed begrijp, u geen betalingsherinnering gestuurd waarin wordt verzocht binnen 14 dagen te betalen en het bedrag aan incassokosten te noemen als u niet betaald. dat is wettelijk verplicht. en daarmee had u deze helemaal niet hoeven te betalen.
ook vraag ik me af of de incassokosten goed zijn berekend, daar gaat het ook wel eens mis. u weet wel zeker dat die advocaat ook daadwerkelijk een advocaat is? zoals hier al eerder is aangegeven, je zou verwachten dat een incassobureau wordt ingeschakeld. als de advocaat namens zijn client, de schilder, heeft gehandeld, dan zou u dit ook bij de geschillencommissie neer kunnen leggen. zij gaan immers over de (naar uw inschatting) onterechte rekening.

ik geef u nog een link met informatie over incassokosten klik http://www.schuldinfo.nl/index.php?id=50">hier
u kunt daarin ook in de calculator bekijken of de hoogte van de incasso terecht was. dan heeft u misschien nog een argument.

u kunt verdere informatie inwinnen over de hele problematiek bij het juridisch loket http://www.juridischloket.nl/pages/default.aspx">klik

als ik u was zou ik alleen nog een brief naar de schilder sturen met de mededeling dat u het niet eens bent met de gang van zaken en dat u uw klachten gaat voorleggen aan de geschillencommissie.