Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michael_ - 22-05-2013 11:08:06
Computers & Telefonie

Vodafone veranderd acties voortijdig

[quote=alexishoop schreef op woensdag 22 mei 2013, 10:58]in hoeverre een abonnement uitverkocht mag raken of een aanbod of alternatief ook beschikbaar moet zijn kan de http://www.reclamecode.nl/nrc/pagina.asp?paginaid=0&deel=2">reclamecode je wel vertellen. maar dat er rellen kunnen ontstaan als bedrijven te enthousiast adverteren is niet nieuw en ook strategie of iemand doet zijn werk niet goed.

van mij mag het ook uitverkocht zijn, daar ligt mijn probleem in ieder geval niet. telefoons zijn beperkt beschikbaar, zeker de toptoestellen die pas enkele weken uit zijn in nederland. het stoort mij dat zij een grote actie aankondigen in tientallen steden verspreid over nederland, dat ik hierdoor op een bepaalde dag vrij heb geregeld en dat de actie dan wordt ingetrokken/gewijzigd waardoor het niet meer interessant is.

ze gaven aan dat zij deze drukte niet hadden verwacht. dat is dan immens triest van de marketingafdeling van vodafone want een regulier abonnement kost tegenwoordig zo veel dat je over de looptijd van 24 maanden bijna 1100/1200 euro kwijt ben. als ik dit abonnement inclusief toestel voor 700 euro kan krijgen dan zou ik een dief van mijn eigen portemonnee zijn als ik niet een dagje vrij neem om 400/500 euro te besparen.

dus het gaat mij er puur om, of zij inderdaad de actievoorwaarden mogen aanpassen als zij dit niet expliciet vermeld hebben. daarnaast ben ik benieuwd wat er gedaan kan worden aan de uitspraken van moderators op het vodafone forum om je abonnement bij de concurrent 'maar af te kopen, wil je gebruik maken van de vodafone actie over een paar weken'. die mensen zijn helemaal in de aap gelogeerd aangezien de desbetreffende actie er niet meer is.