Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 22-05-2013 19:16:36
Elektronica & TV

Powerplugs

[quote=ekiem schreef op woensdag 22 mei 2013, 18:50]ja ,ik heb doordat ik bezig ben met dat all-in-one pakket bij tele2 me moeten verdiepen in het e.e.a.
soms duizelt het me, dat gedoe met stroom groepen en power+plugs. krijg het ook spaans benauwd van ,als ik die verhalen lees op allerlei forums. maar goed, als digitenne van kpn enorm stoort dan moet je wat.

is hoogstwaarschijnlijk een kwestie van gewoon beginnen met aansluiten ( spul schijnt trouwens al de 18 de mijn kant op te zijn gestuurd ) en valt alles straks mee.

jullie horen nog hoe het afloopt,

gr ekiem

hier ook digitenne werd steeds minder en duurder vandaar ook mijn overstap naar alles in een. en boven had ik al draad getrokken ging erg makkelijk door afzuigbuis van mechanische ventilatie :)

ben zeer tevreden over mijn provider goedkoper dan moeder kpn en alles is exact hetzelfde :)