Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 24-05-2013 19:01:02
Voeding & Gezondheid

Bestbabyshop / oplichters ?

.......vraag wel of hier kosten aan zijn verbonden voor u uw met ze in zee gaat. geef alleen nog maar uw zaak door maar zonder uw persoonlijke gegevens, dan eens zien wat ze in petto hebben. voor niets gaat meestal de zon op. en als ze niets bereiken bent u dat geld ook nog kwijt.
als er een faillissement schemert sta je als consument meestal als laatste in de rij en kun je vaak fluiten naar je centen.........

goed dat je dit even schrijft, had zelf ook al zo mijn bedenkingen bij dit 'aanbod'.

weet eigenlijk wel zeker dat deze advocaat niet voor nop werkt. zou wel zo eerlijk zijn geweest dat hij zelf even had geschreven welke kosten / welk percentage hij rekent.

het kan haast niet anders of interadius / kooptotaal stevent af op een faillissement, dan krijg je dat heen en weer geschuif met geld. lijkt er op dat leveranciers nauwelijks nog willen leveren, dus kan hij ook geen goederen uit leveren.

en bij een faillissement krijg je als koper hooguit 10% (als het al niet 0,0 is) van het werkelijke bedrag terug.

persoonlijk zou ik ook geen 7,50 uit gaan geven aan een aangetekende brief. waarschijnlijk wordt deze toch niet in ontvangst genomen; bovendien zullen zij echt de 'spelregels' wel kennen.