Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-05-2013 19:08:26
Auto & Vervoer

Komt felix eenmalig of presenteert hij voortaan kassa

Holstein schreef op vrijdag 24 mei 2013, 17:31: brecht is vaak te krampachtig bezig om een discussie aan tafel goed in de hand te houden, ze heeft de rare eigenschap om niemand te laten uitpraten, denkende dat ze er bovenop zit, maar het werkt averechts.

sorry hoor u begrijpt waarschijnlijk niet dat er achter meerdere mensen zijn haar aandringen om de discussie's af teremmen i.v.b. met de tijder zijn meerdere onderwerpen die in de vast gesteld tijd af gewikkelt moeten worden en daar heeft zij zich maar aan te houden. het is preciet hetzelfde als u een werkgever heeft die u vertelt dat u binnen een bepaalde tijd een oplossing voor bepaalde problemen moet vinden en er dus mensen zijn die vragen gaan stellen en niet op de op tijd u werk kunnen doen. maar er wordt veel critiek gelevert zonder de achtergronden is eerst te bekijken.