Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dineke.w - 25-05-2013 19:58:27
Huishouden & Energie

Hoelang moeten koelkast scharnieren meegaan

[quote=zoekster schreef op vrijdag 24 mei 2013, 17:45]u had 2 jaar geleden naar de verkoper moeten gaan, dan had u uw recht op conformiteit kunnen laten gelden.
dan hoef je geen voorrijkosten te betalen. na ruim 2 jaar die scharnieren al defect is gewoonweg belachelijk, tenzij u heel ruw met de deur omgaat. en nu na ruim 2 jaar is het alweer mis.
als ik u was zou ik gaan praten met de verkoper en eens zien of u er samen uit kunt komen.

ben vanmiddag bij mijn keukenboer geweest.hij vindt het ook dat een scharnier niet stuk mag gaan en zeker niet 2 keer in korte tijd.
hij heeft ook naar bosch gebeld omdat ze binnen 48 uur contact met mij op zouden nemen en dit niet hebben gedaan. nu zeggen ze dat ze mij gebeld en gemaild hebben, maar dat hebben ze echt niet gedaan. er komt nu woensdag tussen 12 en 18 uur een monteur. zit dat al bijna een week zonder koelkast. op hun site staat 7 dagen per week 24 uur per dag service en ik moet gewoon 6 dagen wachten.