Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joshoogervorst - 28-05-2013 01:15:31
Computers & Telefonie

Speelt google zoekopdrachten door aan derden?

Bedankt voor alle reacties!

de snelheid waarmee ik deze reacties heb ontvangen zijn ongekend :d
ik wil even vooropstellen dat ik in het algemeen absoluut geen privacy-freak ben. ik heb weinig te verbergen en vind het eigenlijk niet een heel groot probleem dat bedrijven mijn informatie bezitten.
er is voor mij echter wél een duidelijke grens. wat gaat er gebeuren als dadelijk zelfs mijn zorgverzekeraar met dit soort info aan de haal gaat?
hoe dan ook, ik stuur liever kritiek naar websites waar ze iets met mijn klachten doen, dan dat ik afstand moet doen van de gemakken die bedrijven als google aanbieden.
klinkt allemaal nogal tegenstrijdig wellicht, maar ik denk dat jullie de logica hier wel van inzien.

edrick3, bedankt voor de oplettendheid!

het is jammer dat ik zgn. 'tracking-cookies' niet uit kan zetten zonder alle cookies uit te zetten. ik ben niet van plan een specifieke virusscanner te installeren, omdat dit indruist tegen één van de redenen waarom ik een imac gebruik. (namelijk dat een virusscanner niet echt nodig is)

even ter verduidelijking, gompy2, het kan zijn dat ik betreffende zoekopdracht met mijn samsung smartphone heb uitgevoerd. het zou zomaar kunnen dat deze standaard ingelogd is op mijn google account, daar ga ik dus even naar kijken.

bedankt voor al jullie reacties. fantastisch dat er mensen zijn zoals jullie, die de moeite nemen om mensen zoals ik te helpen.

lang leve internet :-d

gegroet!

jos